Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Sudan

Nemovitosti na prodej v Súdánu
Súdán je africký stát. Hraničí s Egyptem na sever, s Rudým mořem na severovýchod, s Eritreou a Etiopií na východě, s jižním Súdánem na jihu, se Středoafrickou republikou na jih. na západě, s Čadem na západě a Libyí na severozápadě.
Jeho hlavním městem je Chartúm.
Súdán je stát ve vážných potížích, protože ho sužují občanské války ve 20. století. Hospodářská situace se navzdory sankcím ze strany Spojených států zhoršila.
Sektor stavebnictví a nemovitostí je jedním z mála, který přispívá ke zlepšení HDP Súdánu.
I přes složité období a hospodářskou krizi, jeho hlavní město Chartúm stále vidí přemrštěné ceny nemovitostí na prodej v Súdánu, a to i cena pozemků v centrálních oblastech Chartúmu je vysoká.
Není pochyb o tom, že v tuto chvíli není vhodné navštívit Súdán, ale pro bezohledné, kteří stále věří, že mohou obchodovat investováním do nemovitostí na prodej v Súdánu, vám můžeme poradit na různých místech.
Hlavní město Chartúm je jistě schopno nabídnout nejlepší nemovitosti na prodej v Súdánu, a to jak proto, že se nachází podél břehů řeky Nilu a protože je to město, které může nabídnout více alternativ a infrastruktury.
Nejlepší sousedství hledat nemovitost k prodeji je určitě Bahri na severu hlavního města.
Dalším zajímavým místem je Port Sudan, živý a komerční díky svému přístavu.
Na protější straně řeky Nilu, přímo před Chartúmem, můžeme vidět Omdurmana, který nemá množství nemovitostí k prodeji hlavního města, ale který může jistě nabídnout zajímavé investiční příležitosti.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Midtown projekty a vývoj Přední realitní marketing v Súdánu a na Středním východě Projekt se skládá z půdy + mezaninu + 7 podlaží Je to 100 metrů o...
Cod. 34172

Prodat Dům, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

18,725,372.31CZK
Prodat
Dům

560 m²
Budova 4 patra, 4 byty, poloviční byt v horní části, asi 20 pokojů, 8 koupelen, 4 kuchyně, samostatné pozemky, 3 otevřená místa, 7 minut od letiště...
Cod. 29647

Prodat Stavební parcela, Sudan, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

1,989,570.81CZK
Prodat
Stavební parcela

500 m²
Prodej Pozemky Medíny stěžejní a sen (osvědčení o výzkumu) velikostí a různých cen vhodných přímo od majitele. Telefon: 00249925195094 Watts  14 box,...
Cod. 27315

Prodat Zemědělský statek, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum

Reserved negotiation
Prodat
Zemědělský statek

28000 m²
na prodej
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB